Påsken vår, 2017

Påsken 2017 ble en rolig og fin påske. Jeg har jo skrevet tre "Dagen idag" innlegg fra påsken, men dagene jeg ikke har skrevet om har hatt et program de og, så jeg oppsummerer det kort her.

 

Mandagen i påsken var vi å badet med Marit og Adrian på AdO Arena i Bergen. Det har veldig koselig. Babysvømmingen som jeg og Adelén går på hver Torsdag hadde pause i påskeferien så da tok vi oss en tur å badet sammen med Marit og Adrian isteden. Denne koselige dagen har jeg skrevet et "Dagen idag" innlegg om (her).

 

Tirsdagen hadde vi besøk av Thea her i leiligheten, Det var veldig koselig. Hun har bare møtt Adelén 1 gang før, og det var når Adelén bare var et par uker gammel, så det var virkelig på tide å treffes igjen nå. Når Thea hadde dratt lekte jeg og Adelén hjemme resten av dagen. Denne koselige dagen har jeg skrevet et "Dagen idag" innlegg om (her).


Dette bildet ble tatt med mobilkamera så det er ikke like god kvalitet som de med speilrefleks!
 

Onsdagen var det tid for å pakke en bag å fikse litt her og der før vi dro bort til mamma og de. Så var jo jeg i en kjempe koselig bursdag på kvelden. Denne dagen ble og skrevet et "Dagen idag" innlegg om (her) hvor du kan lese om bursdagsfesten jeg var på, og hvordan det gikk med Adelén som ble passet av foreldrene mine. 

Jeg hadde ikke med meg kamera denne kvelden, så det ble litt dårlig kvalitet på bildene ettersom at de fleste er tatt med snapchat kamera, menmen;)
 

Torsdagen var det så fint vær så sånn at jeg skulle få samlet litt krefter etter en lang natt med masse dans osv.. tok jeg med meg Adelén på en lang trille tur når det var sove tid for henne. Jeg bestemte meg for at vi ble enda en natt hjemme hos foreldrene mine, så da sov vi hjemme hos de fram til Fredagen.

Det ble litt dårlig kvalitet på bildet ettersom at det er tatt med snapchat kamera..

 

Fredagen vasket jeg over grindsengen til Adelén som hun har fått låne av søskenbarna mine, for den skulle vi ta med tilbake til leiligheten på kvelden og slå opp. Vi har delt seng fram til nå, men vi merket når vi var hjemme hos foreldrene mine og Adelén sov i egen reiseseng, at hun sov bedre alene. Derfor var det nå tid for å slå opp grindsengen i leiligheten, å hun elsker den. Hun har fått himmelseng over den så den ser rett og slett perfekt ut! Jeg skal ta å skrive et innlegg om det senere og få lagt ut noen bilder så dere kan få se den super koselige soveplassen til Adelén. 

 

Lørdagen var vi på senteret en tur å handlet litt mat før vi dro hjem til foreldrene mine på middag. Etter at vi hadde vært der noen timer. Dro vi tilbake til leiligheten på kvelden.

 

Søndagen dro jeg, Adelén og moren min på dagstur inn til Rosendal, i Hardanger hvor vi har familie. Det var veldig kjekt! Jeg har skrevet et eget "Dagen idag" innlegg om denne dagen. Både hvordan turen inn gikk, hva vi gjorde på mens vi var der og hvordan turen tilbake gikk. Jeg håper å få lagt ut innlegget om det imorgen!!, selv om det nesten er en uke siden det ble skrevet. 

Det ble litt dårlig kvalitet på bildet ettersom at det er tatt med snapchat kamera, men det var bare så utrolig søtt at jeg bare måtte dele det!

 

Mandagen var vi hjemme å slappet av tidelig på dagen. Deretter gikk vi en tur i finværet sammen med moren min. Når vi var kommet tilbake fra turen dro vi hjem på middag til foreldrene mine og var hjemme hos de en god stund, og så dro vi tilbake til leiligheten.

 

Det har vært en veldig fin og rolig påske på oss i år <3


 

Hva har dere gjort på i påsken og har dere hatt en fin påske? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

helenelyngved

helenelyngved

20, Bergen

Jeg er en 20 år gammel jente fra Bergen som nettopp har blitt mamma til en nydelig liten prinsesse. Følg gjerne mitt liv som mamma her på bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits